MIMI Напиша:
Moeto iskustvo so gatacki e skromno i neuspesno. Kako devojce otidov ednas so edna moja drugarka kaj edna da ni gleda na kafe koja bila "fantasticna gledacka" se pogoduvala. Mi kaza deka ke se mazam za vojno lice i deka ke ziveam vo Srbija i ke bidam mnogu srekna.
Pred desetina godini majka mi dodeka bese seriozno bolna, po nejzina zelba ja nosev so edna vujna kaj nekoja zena sto gledala. Trebase da odime mnogu rano nokta vo 1 ili 2 casot za da fatime red i da se zapiseme. I dodeka nekade okolu 5 casot nie tri sedevme vo kolata i dremevme izleze gledackata i mi vika "Decko nesedi tuka denes ne rabotam". I se fativ sebe si kako se proveruvam koja sum jas hahaha. Imam dve deca, gi rodiv znaci zensko sum. Site fizicki zenski obelezja gi imam znaci nelicam na decko. So ke e rabotava si mislam. I mi padna zal za zenata-gledacka. Ocigledno nesto nemoze da vidi hihihihihi
Nekni na SILVIJA toe e edna emisija na kanal 5 koj redovno ja sledam kako emncipovan ZENA imase gostinka koja smata sebe se delkalirase kako vesterka ii kazuvase.Inace silvija e edna od nasite po poznati Glumici i neiznta cerka je novoizbrana miss na Republika Mkedonija .. Vo taa emisja od kulturno zabavan karakter imase gospoda koj bese i sociologg .. Vo taja programase dikutrovase za para normalni vlijanija na pishata na covekottt . Inaku Gospodat kojase deklarirase sebe si kako vesterska kazzzaa eden MUDROST ..A toae sledeceee..
Zborot VESTERKA dogal od kovanicata VEST -COVEK ILI VESTA _ZENA
Znaci Gospdata kaza deka VESTERKITESE SVUDA oklu nasss..BOZEEE BOZEE BOZEE..
Mene toa mnogu me zamisli kako edna emancipovana osoba i se prasav sebe si LELEL LELEL LELEL KADE OTIDE SVETOV ..SToSE SLUCUVA VO NASETO NI OPSTESTVOOO I TAK NATAMU I TAKA NAVAMU...
MOGUCE LI JE TO ?? VISTINA LI JE TOOO?? MNOGUU PITANJA A MALKUU ODGOVORIII ?? VE MOLAM ZA RAZBIRANJEE ???CUDOO CUDOO CUDOO